Tradicionális Thai Masszázs

Ez a fajta ősi távol-keleti masszázs az egész test átmozgatása, azoknak ajánljuk, akiknek mindennapjaikból hiányoznak a változatos mozgásformák. Az egész testen alkalmazott ejárásnak sajátos koreográfiája van, az 1-1,5 órás masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül a könyökét, térdét, talpát is használja testünk bizonyos speciális pontjainak nyomkodásához. A Tradicionális Thai masszázshoz nem használnak krémeket vagy olajat. A masszázs földre fektetett speciális matracon történik. A vendég kényelmes, könnyű ruhát visel a masszázs során

Aroma terápiás olajos Masszázs

A thai olajos masszázs alatt az egész test regenerálódik és felfrissül. A masszázs segítségével az olajok behatolnak a bőrbe majd a véráramba. Mivel az olajok teljes felszívódása hat- nyolc órát vesz igénybe, az aromaterápiás masszázs után egy ideig nem javasolt a zuhanyzás, máskülönben az olajok nem tudják kifejteni teljes hatásukat. A teljes relaxációhoz különböző masszázs olajok közül választhatnak a vendégek. Egyéni masszázs kombinációkról személyre szabottan érdeklődjön üzletünkben.

Hát -Váll - és Nyak Masszázs

A 30 vagy 60 perces hát, váll és fej területére összpontosuló thai masszázs, a tradicionális testmasszázshoz hasonlóan matracon fekve, lenvászon ruhában történik. Az egyik leghatékonyabb eljárás a stresszes életmód. az ülőmunka, a helytelen testtartás következtében kialakult görcsös hátizmok lazítására. A kúraszerűen alkalmazott masszázs nem csak rendkívül nyugtató hatású a léleknek, hanem megoldást nyújt a testi panaszok esetleges fájdalmak enyhítésére is. A kellemes fejmasszázs serkenti a koponyakörnyéki idegvégződéseket, javítja a vérkeringést, így könnyebben kezelhető a nyakmerevség, fáradtság, fejfájás, valamint jó hatással van a koncentrációra és az emésztőképességre. A masszázsnak köszönhetően felfrissől a test és a lélek egyaránt. Egyéni masszázs kombinációkról személyre szabottan érdeklődjön üzletünkben.

Talpmasszázs

Testünk minden szerve a talp és a tenyér egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben, és ezen keresztül befolyásolható. Ennek köszönhetően a talpmasszázs rendkívül jótékony hatással van az egész testre, valamint az összes belső szervünkre. Serkenti a vérellátást, így élénkíti és energizál. A masszázs elősegíti a betegségek gyógyulását, a mozgásfunkciók normál működését, valamint ellazítja a görcsös, feszülő izmokat, melynek köszönhetően növekszik az izmok teljesítőképessége, rugalmassága. Emellett fokozza vérkeringést és az anyagcserét, ezáltal elősegítve a test méregtelenítését, a salakanyagok lebomlását. Ez a masszázstechnika nem ér véget a talpak masszírozásával, hiszen a térdeken keresztül egészen a combközépig terjed. A masszőrök talptól felfelé haladva a vádlin keresztül, az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el térdig. A kezelés során az ujjuk és kezük mellett, speciális fapálcikát és krémet használnak. Egyéni masszázs kombinációkról személyre szabottan érdeklődjön üzletünkben.

Thai testradír olajos masszázzsal

A 1,5 órás kezelés során a masszőrök először a testradír segítségével távolítják el az elhalt hámsejteket. Az apró kristályok bőrrel való érintkezése kinyitja pórusainkat és ezáltal új lélegzethez juttatja a bőrünket. A kb. 30 perces radírozást tusolás követi, majd egy finom, lazító olajos masszázzsal folytatódik a kezelés. A kombinált masszázs egyidejűleg a test és lélek gyógyítója is, fizikailag, valamint lelkileg is megújulunk általa, bőrünk selymesen sima tapintású és hidratált lesz.

Thai Herbál Masszázs

A herbál masszázs a tradicionális masszázs és az aroma olajos masszázs kombinációja. Ez a típusú masszázs az egyik legkülönlegesebb masszázsok közé tartozik. Thaiföldön több száz éve használják az ízületek és izmok gyógyítására. A herbál zsákokat a masszőrök felmelegítik és a gőzölt herbál zsákkal masszírozva a gőz melegével serkentik a vérkeringést és a működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Egyéni masszázs kombinációkról személyre szabottan érdeklődjön üzletünkben.

Figyelem! Ezt a terápiát sajnos csak előjegyzésre vagy más legalább 30 perces terápiát megelőzően tudjuk biztosítani

Négykezes olajos Thai Masszázs

A négykezes olajos masszázs igazán különleges és relaxáló élményt nyújt a hozzánk betérők részére. A két masszőr egyidejű munkája során több idő jut az adott testrésze, így a négykezes technika megsokszorozza a masszázs jótékony hatását. A kezelés által nem csak dupla élményben, hanem egy igazi pihentető és mély relaxációban lehet részünk, hiszen az agy nem tud egyszerre két területre koncentrálni, ezért 15- 20 perc után a szervezetünk teljesen ellazul. Ennek köszönhetően elérjük a mély relaxációt, amely segít elűzni a felhalmozódott feszültségeket, nyugtatja az idegrendszert és feltölt energiával. Az eljárásnak köszönhetően erősebb a masszázs méregtelenítő hatása, így eltávolítja a salakanyagokat és erősíti az immunrendszert is. Teljes feltöltődés testnek és léleknek egyaránt.

Arc Masszázs

Arc és dekoltázsmasszázs elősegít az arc kötőszöveti regenerálódását, így lassítva a bőr öregedését. Aki nem tudta volna, az arcon lévő akupresszúrás pontok stimulálásával számos egészségügyi problémát lehet kezelni, például a szemöldök tájékán történő masszázs a tüdőre lehet jótékony hatással. Az ajkak két sarkánál pedig, a vesének tudunk gyógyító perceket okozni. Fogyókúrához is kiváló, az arc közeli nyirokcsomóknál történt masszázs. Főként azoknak ajánljuk ezt a masszázs technikát, akik kimerítő szellemi munkát végeznek egész héten, hiszen ezen masszázstechnikát alkalmazva nem csak a gondolatok tisztulnak ki, hanem a koncentrációs képesség is nagymértékben javul.

Lávaköves Masszázs

A kő-terápia felülmúlja a hagyományos kézi masszázs érzetét és segít megelőzni az izomsérülést, fokozza a keringési rendszer működését, méregtelenít és mélyen relaxál. Fontos szerepet játszik a stressz-, a fájdalom-, a depresszió-, az álmatlanság és a feszültség csökkentésében. Felmelegített lávaköveket helyezünk a test különböző pontjaira az egész testre kiterjedő masszázs során. Azután meleg és hideg kövekkel átmasszírozzuk a testet.

Figyelem! Ezt a terápiát sajnos csak előjegyzésre vagy más legalább 30 perces terápiát megelőzően tudjuk biztosítani

A következő módokon fizethet szolgáltatásainkért

Fizetési módok

Luxury Thai Massage© 2019 Minden jog fenntartva